Tornar

Xavier Moreno convocat amb la Federació Espanyola

El Jugador del Futbol Club Barcelona, Xavier Moreno, on va iniciar-se a les categories inferiors de l'Handbol Parets ha estat convocat per la Real Federació Espanyola d'Handbol a les Jornades de Tecnificació Nacional al CAR de Sierra Nevada.

Xavier Moreno, nascut l'any 2007, va iniciar la seva vida esportiva a les categories inferiors de l'Handbol Parets on va fitxar pel Futbol Club Barcelona a la categoria infantil i enguany jugarà a l'equip cadet B del club blaugrana ha estat convocat per l'àrea tècnica de la Real Federació Espanyola d'Handbol a les Jornades de Tecnificació Nacional al CAR de Sierra Nevada.

Han estat seleccionats 80 jugadors, 40 masculins i 40 femenins provinents de diferents clubs d'arreu d'Espanya. La concentració on participarà Moreno com lateral esquerre serà del 18 al 24 de juliol a les mans de Daniel Sánchez Nieves.

Edgar Serra, president de l'entitat, s'ha posat en contacte amb el jove per desitjar-li tota la sort del món en aquesta nova experiència amb nom de tot el club.