Tornar

Torna el Memorial Francesc Clos

El Club Handbol Parets enguany reactiva el Memorial Francesc Clos, el dissabte 13 de novembre on participarà l'equip sènior i el cadet masculí.

El pròxim dissabte tindrà lloc el Memorial Francesc Clos amb la participació de l'equip sènior masculí en el partit de la jornada 7 contra el Club Handbol Sant Llorenç A a les 17h45, per altra banda l'equip cadet masculí disputarà el seu partit contra l'Handbol Vilamajor a les 16h00. Tots els partits es disputaran al Pavelló de Parets del Vallès.
En aquest acte assistirà la família Clos i les autoritats de l'Ajuntament de Parets i membres de la Junta directiva que seran els encarregats de lliure els trofeus als equips participants.

Francesc Clos, fou directiu i vicepresident del Club en una etapa complexa de l'entitat, les tasques de Clos van ser buscar diferents sistemes de finançament, a més va estar molt involucrat en la vida social del Club, destacar que cap membre de la seva família que formava part de l'entitat, ho feia totalment de forma voluntària per l'estima que tenia amb els seus companys de junta i la vida esportiva. Joan Volart, expresident del Club Handbol Parets, destaca que els caps de setmana es presentava de forma voluntària a portar els jugadors de la base als partits.

Des del Club Handbol Parets volem agrair tota la tasca duta a terme a l'entitat.