Tornar

Tirem endavant amb l'infantil femení!

Aquest cap de setmana les nostres paretanes s'han desplaçat fins a Vilanova i la Geltrú per debutar el partit que podria pujar-les una posició amunt a la taula classificatòria. Un partit intens i emocionant on hem vist una lluita constant durant tot el partit.

Durant els primers minuts de la primera part les nostres noies han estat per sobre de les contrincants i a mesura que avançava el joc han sabut mantenir un marcador bastant igualat. Acabant aquesta primera part amb una diferència d'un sol gol.

A la segona part la diferència de gols ha estat també molt ajustada portant el partit a una alta intensitat i amb gran quantitat de contraatacs tant a favor com en contra.

A mesura que els minuts anaven passant la defensa contrària era més avançada fins a fer una defensa individual basant amunt, d'aquesta manera intentant aturar el joc de les nostres jugadores.

Aquesta darrera meitat els gols a favor han estat menys, però no ha sigut motiu per deixar d'intentar entrar a porteria i encarar el partit amb actitud.

El resultat final ha estat de 12 - 9. Una derrota influïda per l'àrbitre i el mal joc de les contràries.