Tornar

Stadesport i Handball School, nous col·laboradors del Club

L'empresa andorrana Stadesport que es dedica a la gestió esportiva i l'organització d'estades esportives juntament amb el projecte de l'empresa Handball School enguany col·laboren amb el Club Handbol Parets per un contracte de dues temporades renovables.

El Club Handbol Parets i l'empresa andorrana Stadesport ha arribat a un acord de col·laboració per la temporada 2021/22. Stadesport es dedica a la gestió esportiva i organitza estades esportives al Principat d'Andorra on el primer equip i el juvenil femení gaudiran dels serveis durant el mes de setembre per tal de realitzar entrenaments amb altitud i amb un entorn privilegiat.

Handball School, és un projecte gestionat per Stadesport per tal de difondre l'handbol arreu del món a través de la plataforma d'Instagram sota el domini @handball_school on té més de 13k seguidors, on es compromet a col·laborar amb l'entitat paretana per tal de fer visible el Club Handbol Parets.

El responsable d'Stadesport està molt satisfet amb aquesta col·laboració i anima a altres empreses a col·laborar amb l'entitat paretana, ja que assegura que la feina dels clubs esportius és important i imprescindible per la societat i la formació de persones.

Per altra banda, Edgar Serra, president de l'Handbol Parets, agraeix a l'empresa andorrana per col·laborar amb l'entitat durant diverses temporades i amb altres projectes del club que estan sobre la taula.

Benvingut a l'Handbol!

Dossier de patrocini Partner 2021/22