Tornar

Seguim amb bons resultats per part de l’infantil femení

Aquest cap de setmana les nostres paretanes han debutat el primer partit contra el Hc Laietà Argentona a casa.

Després de l’empat a vint de la setmana passada les nostres jugadores han vingut amb la moral ben alta per lluitar aquest partit que ha anat disminuint al llarg del joc.

A la primera part el paper de les noies ha estat molt actiu en atac, entrant sense por a porteria i buscant l’opció de gol en tot moment. Així mantenint una diferència de gols baixa.

Malauradament, a la segona part hem començat a notar el cansament de les jugadores, on l’equip contrari s’ha distanciat notablement.

En els últims minuts del partit les noies han augmentat la quantitat de gols a favor, d’aquesta manera aconseguint un resultat final de 20 - 29.