Tornar

Segona Fase, 9ª jornada: bon partit amb pocs efectius i varietat defensiva.

Avui esperàvem una jornada de bon handbol enfront d’un Ribes de primer any que a casa seva va jugar molt bon partit, però ens hem trobat amb un contrari excessivament nerviós i dur , amb massa jugades mereixedores d’exclusió i moltes protestes, que l’àrbitre ha sabut sancionar i aturar a temps. 26:23

Amb tres baixes a la nostra ja curta plantilla, hem plantejat un partit molt seriós, sortint amb una defensa 4-2 molt efectiva per aturar el joc de combinació del Ribes, i un atac liderat per l’Axel des del central que ha fet 7 dels 13 gols del equip a la primera part. Amb el pas dels minuts, el Ribes s’ha adaptat al nostre 4-2, i llavors en Jorge ha canviat a 3-3, tornant a guanyar la partida per marxar al descans 13:9.

A la segona meitat el Ribes ha caigut massa cops en protestes i faltes fora de lloc que els han desconcentrat, però nosaltres no ho hem sabut aprofitar els minuts (molts minuts) de superioritat (dues i tres exclusions simultànies) per marxar al marcador i matar el partit. Massa errors de llançament (altre cop!, cal seguir treballant el tir a porteria!) i la auto-eliminació de l’Axel per una actitud inadequada ha donat ales al rival, que s’ha posat a nomes un gol a 10’ del final.

Amb pocs efectius a la banqueta, l’aportació dels alevins (primers gols d’en Gerard!) i d’en Martí (primer gol i bona defensa) i l’esforç extra d’en Joan, Joel i Victor, que han acabat molt cansats, ens ha permès aguantar el partit i acabar guanyant 26:23.

Les dades d’avui: Axel (9), Victor (2), Joel S. (5), Joan (5), Martí (1), Gerard (2), Raül (1), Eric (1), Unai (6 aturades).

Avui destacarem l’avanç en la tàctica col·lectiva que ens ha permès variar les defenses 4-2, 3-3 i fins hi tot 3-1-2 amb efectivitat, i la participació de tots els jugadors: avui hem sumat tots.

Ens veiem dissabte al Vendrell, un vell conegut.