Tornar

Segona Fase, 8ª jornada: ganes, intensitat i derrota...hem tocat sostre?

Primer partit de la segona volta enfront del líder del grup, que ja ens va guanyar a casa en un mal partit dels nostres. Calia veure la nostra evolució i comprovar fins on podem arribar. Partit molt intens, ràpid i físic que es va decidir als darrers minuts. Els nostres ho van donar tot, però no va ser suficient per guanyar. 33 : 31

Vista a domicili de l’handbol Martorell, invicte en aquesta segona fase. Es preveia un partit lluitat i competit amb un rival molt intens que ja ens va guanyar amb claredat a l’anada. Aquell partit de fa dos mesos es va perdre per falta d’actitud dels nostres, i teníem ganes de demostrar que també podem jugar amb intensitat i convicció. Ens jugàvem la possibilitat de lluitar pel capdavant del grup amb un rival directe!!

Amb un 4-2 de sortida, hem arrencat el partit sorprenent al rival que no esperava aquesta defensa, 0:2 als primers minuts, però de seguida han ajustat el seu atac amb llançaments exteriors i dels extrems que no hem pogut aturar. Del 0:2 hem anat al 3:3, 6:7 i 11:9 al minut 15, per acabar la primera part dos a baix, 21:19 amb una bona actuació de l’Axel sortint des de la banqueta per dirigir l’equip des del central i d’en Joan marcant tot el que ha llençat i tancant el centre de la defensa.

Els nois esperaven molt d’aquest partit, i veure que al descans anàvem dos a baix ha fet baixar una mica els ànims, però al vestuari s’han animat entre ells i han tornat a la pista amb la força del grup que es va veure a la segona part de Barberà.

Gran segona part, lluitada i intensa, molt física i exigent pels dos equips. Hem millorat defensa i atac, arribant als minuts finals 29:29 amb possibilitats de guanyar, però la seva millor preparació física i una banqueta mes competitiva els ha permès acabar el partit mantenint els dos gols de renda de la primera part. 33:31 final, segona part empatada però partit perdut.

Avui hem vist fins on podem arribar i el que cal millorar per tenir opcions davant d’equips com els que ens trobarem la propera temporada on tornarem a ser dels petits. Hem de continuar treballant per poder competir tots els minuts dels partits amb possibilitats...l’any vinent es juguen dues parts de 30’, deu minuts mes de partit, i caldrà estar a punt.

Les xifres d’avui: Axel (9), Dani (1), Victor (8), Joel S. (6), Joan (7). Unai (4 aturades) i Joan, que ha entrat a la porteria als darrers 10 minuts (6 aturades i un penal).

La setmana vinent a casa amb el Ribes esperem un partit menys exigent físicament contra un rival molt més tècnic i amb bon handbol.