Tornar

Segona Fase, 7ª jornada: darrer partit de la primera volta; minuts i oportunitats!

Partit còmode a casa davant del darrer classificat, un Handbol Terrassa de primer any amb pitjors resultats de joc. Avui ha estat un partit per que tots els nostres jugadors poguessin demostrar els avenços en el seu joc després de molt mesos d’entrenaments.

A priori es preveia un partit de baixa intensitat física que donava peu a que els jugadors que habitualment tenen menys minuts poguessin estar mes temps a la pista i gaudir de períodes de joc continuat més llargs. Es fa difícil demostrar la millora d’un jugador si surt pocs minuts i amb els partits ja encarrilats (per be o per malament!!), de manera que en Jorge els hi ha donat el protagonisme que en altres partits resulta mes complicat, i han complert amb escreix.

Hem sortit amb una defensa 4-2 molt exigent amb els canvis, els ajuts i el posicionament, que obliga a tothom a estar atent i no despistar-se. Es un plantejament molt eficaç en front d’equips que no mouen la pilota amb velocitat, però que fa pagar amb ocasions clares de gol qualsevol distracció.

Els primers minuts ens ha costat d’ajustar i el marcador ha anat bastant igualat fins al 15’, però un bon sprint final amb moltes contras on han brillat en Victor i en Joel S. ens ha permès marxar al vestidor 16 : 10, tot i que l’àrbitre s’ha empassat un gol i ens ha deixat 15:10.

La segona part ha estat una mica mes descontrolada, amb atacs curts, pèrdues de pilota, recuperacions i contraatacs...un joc una mica embolicat però finalment ben resolt pels nostres amb la tranquil·litat que dona una porteria inspirada que ha tornat a fer grans aturades. Resultat 26 : 19, que hauria d’haver estat 29:19. Però l’àrbitre ha tornat a descomptar-se de dos gols mes, tres en total...

Avui em vist el millor partit de la temporada d’en Joel S. amb 10 gols, 7 recuperacions i una gran defensa. Destacarem també la gran actuació de l’Unai, amb 15 aturades per un 44% d’encert, grans xifres per un porter que, recordem, encara es a la categoria aleví.

Bons minuts d’en Martí, en Joel M., l’Eric i en Gerard, tots amb moltes ganes i bona intensitat: es va notant la feina que fan durant la setmana!

Els números d’avui: Axel (3), Roger (1),Victor (6), Joel S. (10), Joan (6), Eric (1), Edgar (2), Unai (15) i fins a 20 contraatacs!

La setmana vinent, dissabte a les 16:00 jugarem un dels partits mes importants de la temporada a casa del Martorell. A cassa ens van guanyar justament de 3...podrem torna’ls-hi el regalet?