Tornar

Segona Fase, 5ª jornada: bon partit, comencem a jugar en equip, gran resultat!

Partit a casa, a priori complicat per les baixes del nostre equip i pel rival, UE Sarrià, però ben resolt pels jugadors, que han tingut sempre el resultat controlat per acabar amb un gran marcador en una segona part molt ben jugada.  42 : 27.

Avui veníem amb baixes per lesions i malalties, sense el nostre entrenador i amb els alevins apurant el temps per marxar a jugar un altre partit a Santa Maria de Palautordera. No semblava un partit fàcil contra un equip que juga semblant al Hapo Mataró però amb més físic i menys banqueta.

Aquesta setmana hem treballat les bases de l’handbol que tant s’han trobat a faltar en els darrers partits, i els nanos han sortit mes ben posicionats en defensa i amb les posicions atac/defensa una mica més clares. Hem anat controlant el resultat durant els primers minuts gràcies a l’encert ofensiu d’en Joan, avui al lateral i pivot, però no acabàvem de marxar al marcador per petits detalls que calia ajustar. 16 : 14

Al descans hem parlat del que calia fer per millorar i hem sortit a la segona part amb les coses mes clares, bona defensa, anticipació i contraatacs per pujats que ens ha permès destacar-nos al marcador i poder jugar amb tranquil·litat però sense relaxar-nos. Avui no hem baixat el ritme en cap moment, i tothom ha treballat amb intensitat i respecte cap al rival fins al final. 42 : 27

Comentava en Jose Herrero, Mister del sènior-A, que li agrada molt la nostra intensitat a la pista i la capacitat de defensar oberts sense patir gaires exclusions.

Molts gols i bones estadístiques, sobre tot en atac, destacant la gran actuació d’en Joan que ha resolt amb encert el joc ofensiu a totes les posicions on ha jugat. Axel (12), Victor (8), Joan (14), Joel S. (6), Raúl (1), Edgar (1). Unai (5 aturades).

Proper partit a domicili a casa del primer classificat, l’Handbol Barberà, un partit que es preveu competit contra un rival directe pels primers llocs del grup.