Tornar

Segona Fase, 3ª jornada: EVOL·LUCIO!!

Tercer round amb el Club Handbol Escola Vendrell, a casa i a mig mati, una bona ocasió per veure si el treball de la temporada ens va fent millorar. Si els altres dos partits ens va salvar l’encert  sota pal, aquest cop si podem dir que els hem guanyat per joc, ganes i físic. 37 : 27

Avui era un bon dia per veure on som contra un equip que coneixem be i al que ja hem guanyat dos cops però amb resultats curts i victòries gràcies al gran encert de la porteria tant a l’anada com a la tornada. Hem sortit concentrats i actius, molt efectius en atac i en defensa, amb en Joel S. anul·lant el jugador clau del Vendrell i l’Axel dirigint des del central i marcant amb facilitat. 7 : 1 als primers 5 minuts que han estat determinants pel desenvolupament del match.

La primera part ha estat molt bona, intensa i amb molt poques errades de cara a gol. Poques pèrdues, moltes recuperacions, alts percentatges de xut...20 : 14 i la meitat de la feina feta.

La xerrada del descans ha estat centrada en continuar amb el mateix nivell i intentar fer un joc menys individual i mes d’equip la segona part aprofitant el resultat per intentar les jugades que s’entrenen durant la setmana.

Hem sortit de vestidors igual d’”enxufats” i al 5’ de la segona ja anàvem 12 amunt 28:16, el que ha permès a en Jorge moure la banqueta, donar minuts a tothom i fer provatures a diferents posicions de joc.

Avui destacarem la feina defensiva d’en Raúl (primer gol de la temporada!!), l’actitud ofensiva d’en Joel M., la gran defensa dels germans Sarroca,  la efectivitat de l’Axel, el bon partit de l’Unai i el debut d’en Gerard en un partit on hem tornat a sumar tots. Joan (11), Axel (10), Victor(7), Edgar (4), Joel S. (3), Dani(1), Raúl(1), Unai (11 aturades).

La setmana vinent a casa del Hapo Mataró just abans de dinar, dissabte a les 13:30 a casa d’un dels referents en la cantera que te fins a tres equips a la categoria ( Lliga, Primera y Segona catalanes)