Tornar

Segona Fase, 12ª jornada: altre cop de un gol... 😉

Viatge de diumenge a Sarrià de Ter, poble 100% dedicat al handbol, bona cantera i esperit de club. Partit molt competit que es decideix per detalls, però altre cop (ja van tres seguits, quatre a la temporada) ens toca la creu i perdem de nomes un gol. 35:34

La UE Sarrià 1977 es un d’aquells equips que demostra que un poble petit pot fer un gran club si el club ofereix una proposta lúdica i esportiva que encaixa amb la gent i ens enganxa...tenir unes instal·lacions de propietat segur que ajuda!

Jugar a les 12:00 permet arribar amb calma, descansats i sense preses, però també cal l’actitud necessària per no sortir adormits. Al partit d’anada vam guanyar amb certa tranquil·litat, però la UE nomes tenia 8 jugadors, va patir lesions durant el match i no tenien porter...segur que avui la pel·lícula serà diferent.

Els nois han sortit mentalitzats i han fet un bon escalfament: estem a punt per jugar!

Els primers minuts han deixat clar que la UE va a totes i defensa el territori, però nosaltres no ens hem arrugat i hem anat al davant tota la primera part, amb diferències de fins a 5 gols. Marcàvem amb facilitat, però la defensa no estava prou ajustada i hem perdut massa pilotes...tot i això, al descans dos amunt, 17:19.

Aquesta primera part hem vist jugades de combinació de la primera línia i amb els pivots; potser no han estat les mes brillants, però es un bon començament per millorar el joc col·lectiu...

Al descans hem parlat de la defensa, de la intensitat i de la mobilitat en atac, perquè ens cal que hi hagi mes jugadors que iniciïn les jugades d’atac, i també que tothom estigui alerta per seguir les continuïtats.

La segona part ha estat molt intensa, amb una defensa molt avançada que els hi ha complicat el joc i una segona línia molt activa (gran defensa d’anticipació d’en Joan amb 10 recuperacions). Cap a la meitat de la segona tornàvem a marxar de 4-5 gols amunt, però hem baixat massa en atac i la UE ha anat recuperant terreny. Tot i demanar temps mort per jugar els darrers 6 minuts, la tensió i els nervis ens han descentrat i hem tornat a l’atac individual desordenat. Un 5:2 en els darrers 5 minuts ha permès a la UE capgirar el marcador i, tot i anar al darrera durant 48’, acabar guanyant al darrer segon.

Bon partit, ben lluitat, ben jugat; defensa activa i agressiva, atac combinatiu i encert de cara a gol son les eines per millorar.

Axel (13), Victor(4), Dani (2), Joel S (5), Joan (8), Edgar (2), Unai (11). Avui hem vist bones accions d’en Joel M i hem tornat a veure el Dani que tots volem al pivot ofensiu. També cal destacar el gran nivell que sempre donen jugadors con en Victor, Axel, Edgar, Joan  i Joel; la seva implicació als entrenaments i partits marca el camí pels demés.