Tornar

Retorn de la Nit de l'Esport

Deu esportistes i l'equip aleví nominats aquest vespre 8 de juliol a les 20 h al pàrquing del camp de futbol de Parets del Vallès a una nova edició de la Nit de l'Esport.
 
Ha retornat la Nit de l'Esport després que l'any anterior no es va poder celebrar per la pandèmia, enguany s'ha celebrat a les 20 h del vespre al pàrquing del camp de futbol de Parets del Vallès en un acte multitudinari, a l'espai exterior, amb mascareta i distància de seguretat.
 
Deu esportistes i l'equip aleví han estat nominats en la gala esportiva més esperada de la temporada, els nominats per l'Handbol Parets han estat els següents;
 
EDGAR MATAMOROS CÓRDOBA (Categoria iniciació masculina)
LUCIA GARCIA BARÓN (Categoria iniciació femenina)
DANIEL TORRES TAMAS (Categoria base masculí)
MARIO ORTIZ CONTRERAS (Categoria base masculí)
ANNA SEGURA PEREA (Categoria base femenina)
JOEL RAMOS LÓPEZ (Categoria promeses masculí)
FERRAN MARTÍNEZ LÓPEZ (Categoria promeses masculí)
ÀNEU PUERTOLAS DUCE (Categoria promeses femení)
JÚLIA SEGURA PEREA (Categoria promeses femení)
MANOLO ROMERO CASTILLO (Categoria sènior masculí)
 
Per altra banda l'equip nominat per l'entitat ha estat l'ALEVÍ MASCULÍ dirigit per Placido Canet, on ha estat reconegut per l'Ajuntament de Parets en proclamar-se Campió de la Lliga del Consell Esportiu del Vallès Oriental, tots els jugadors han rebut un premi pel reconeixement del seu resultat.
 
Cal destacar el reconeixement del jugador paretà ROGER PORTELLA en proclamar-se subcampió d'Espanya amb el Futbol Club Barcelona en la categoria juvenil.
 
La Nit de l'Esport d'enguany ha estat una edició emotiva amb record a l'esportista i exalcalde Sergi Mingote, a partir d'ara els premis de valors en l'esport de Parets portaran el seu nom en record a l'alpinista.
 
L'handbol vol felicitar a tots els esportistes i equips nominats i els guanyadors d'aquesta edició tan esperada de la Nit de l'Esport.