Tornar

Primer torneig escolar d'handbol

El Club Handbol Parets, enguany organitza el Torneig Escolar d’Handbol a Parets del Vallès el diumenge 15 de maig de 2022.

L’esdeveniment està format d’un període formació-entrenament i una jornada de competició, és per aquest motiu que volem realitzar un equip representat de la vostra escola o pots crear el teu propi equip amb els teus amics.  

La jornada va adreçada a tots els nens i nenes d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys

Sessions d’entrenament formatius impartits a les instal·lacions de cadascun dels centres educatius, o pots apropar-te a la nostra escola d’handbol al Pavelló Municipal de Parets del Vallès els Dimarts de 17.30 a 19.00 hores i/o Dijous de 17.00 a 18.30 hores


 La Jornada de competició serà el diumenge 15 de maig de 09.00 a 13.00 hores al Pavelló Municipal de Parets del Vallès

Aquest acte volem que sigui una festa d'handbol i dels valors que representa l'esport i la nostra entitat amb més de seixanta-cinc anys d'història, la solidaritat, el treball en equip, companyerisme i esforç hi seran present amb diferents actes complementaris a la jornada.

 
La butlleta d’inscripció s’ha d’entregar al monitor d’handbol de la vostra escola, al Pavelló de Parets del Vallès o bé enviar-la per correu electrònic a coordinacio@handbolparets.cat.

Vine amb els teus amics i formarem un equip!

Descarregar la butlleta d'inscripció