Tornar

Primer partit del nou infantil femení del CHParets

La temporada 22/23 del femení paretà comença desplaçant-se a Sant Esteve de Palautordera, amb un resultat de 44-2.
Un partit on domina l’aprenentatge i proveeix experiència a les jugadores recentment iniciades.

Aquest passat dissabte es va disputar el primer partit de competició de l’infantil femení, un equip darrerament creat amb jugadores amb estreta experiència. Les jugadores van sortir molt motivades a pista amb ganes d’aprendre i passar-ho bé jugant.

La primera part del joc vam veure a les nostres jugadores intensament aclaparades i perdudes, a mesura que el temps anava passant s’anaven orientant cada cop més. Gràcies a l’actitud i les ganes de l’equip, el partit va continuar endavant amb una diferència notable, de la primera a la segona part.
La segona part vam poder veure com les jugadores es van encarar més al partit, fent un joc d’atac més conscienciat i fixant-se més amb els aspectes treballats als entrenaments. Com a resultat, aquesta darrera part vam aconseguir marcar dos gols.

Cal destacar la bona actitud i l’anhel de l’equip en tot moment. Sense tenir en compte el resultat en xifres, van fer un bon partit pel que fa a coneixements i conducta.