Tornar

Partit redreçat de l’infantil femení

Aquest cap de setmana l'infantil femení paretà s'ha desplaçat fins a Torroella de Montgrí per disposar la tercera jornada d'aquesta segona fase.

El partit va començar amb un joc lent i amb les nostres jugadores molt despistades, que es va veure reflectit en el joc, on ens guanyaven a contraatacs.

A finals de la primera part les noies van fer un canvi dràstic d'actitud, que es va veure projectat a la pista i la dinàmica del nostre joc va canviar completament. Les jugadores paretanes van començar a atacar cap a porteria amb decisió. El resultat final de la primera part va ser de 13 - 4.

Vist l'èxit de l'actitud als últims minuts de la darrera part, les noies van sortir a la segona meitat del partit amb més ganes que mai.

Amb una forta defensa van començar a complicar el joc de les adversaries i fent un atac més penetrant i fort. A conseqüència d’això, les contràries es van inquietar, així donant-nos avantatge per continuar lluitant. La segona part va tenir un resultat de 9 - 7, amb una diferència únicament dos gols, així tenint un resultat final de 24 - 11.