Tornar

Nou empat del femení paretà!

Aquest cap de setmana les nostres infantils han debutat el partit contra el CH Canovelles, el rival més proper a nosaltres respecte a la classificació. Un partit que podria haver portat a l'última posició al nostre equip paretà.

El partit va començar amb una gran tensió per part d'ambdós equips partint de la importància del resultat d'aquest en les dues bandes.

La primera part va iniciar amb un domini del marcador per part de les paretanes, anant per sobre de les contrincants en tot moment.

La segona part vam veure un canvi d'intensitat en les contràries, portant el marcador bastant igualat durant tota la part, on cada atac era clau per poder aconseguir la victòria.

Els últims minuts els van dominar, per un únic gol de diferència, les nostres jugadores del Parets fins a l'últim minut, on una errada de l'equip arbitral ens va dur a aquest marcador final d'empat a 22.

Un altre cop les nostres noies baten el seu rècord de gols des del seu inici, un gran pas endavant i a continuar lluitant per aconseguir una victòria.