Tornar

L'Handbol Parets treballa en la captació de nous jugadors/es

La comissió esportiva de la nova junta directa està en procés de captació de nous jugadors pel segon equip del club i creant els projectes de captació per la base.

La nova junta directiva presidida per Edgar Serra, està treballant per estructurar l'àrea esportiva de l'entitat juntament amb la comissió esportiva. La tasca que està desenvolupant és la captació de nous jugadors pel segon equip del club que ja ha iniciat els entrenaments al poliesportiu municipal, amb nous jugadors provinents de les categories inferiors del club i també s'han adherit antics jugadors que formaven part de l'entitat.

La comissió i l'àrea esportiva està desenvolupant els nous projectes de captació de jugadors amb el programa "Handbol a l'escola" que pretén motivar a les escoles del nostre entorn per tal de difondre i promocionar l'handbol en el municipi.

La Junta va aprovar en la passada Junta, celebrada el dia 7 de juny, la quota pels jugadors nouvinguts de categoria benjamí, nascuts en 2012 i 2013, tindran un preu simbòlic de cent euros.