Tornar

La IHF organitza el concurs d'entrenament d'handbol pels més joves

La Federació Internacional d'Handbol (IHF) amb el programa d'Handball at School ha creat un concurs per tots els nens i nenes d'entre 8 i 14 anys, i ajudar-los a la millora de les seves habilitats amb la pilota i condició física, a més de promocionar un estil de vida saludable.

El programa Handball at School es basa en un "Training Diary" que pretén que serveixi de guia per a nens i nenes entre els 8 i els 14 anys, i ajudar-los a la millora de les seves habilitats i condició física, a més de promocionar un estil de vida saludable.

Els exercicis es poden fer de forma individual o amb grup, participar en aquesta iniciativa té premi, ja que pots guanyar una samarreta o una pilota firmada pels teus jugadors preferits, en la categoria individual, en la categoria de grup pots guanyar un vídeo personalitzat amb la possibilitat de preguntar a l'estrella de l'handbol que prefereixis.

Per participar i guanyar al premi només has de gravar-te i fer-te fotos realitzant els exercicis que proposa la Federació Internacional d'handbol i penjar-los a la plataforma de la IHF. La data límit per participar és el 20 de novembre i prèviament has de registrar-te. Pots veure més informació sobre el concurs en aquest enllaç.

A més, la IHF ha posat a la disposició pels més petits, familiars i docents diferents documents dins del programa Handball at school, com un manual de reglament, un document per registrar les activitats diàries, concurs de preguntes i cites dels millors jugadors.

Imatge: IHF