Tornar

Javi Rodríguez fitxa per l’Handbol Eivissa

El paretà Javi Rodriguez que militava al San Pablo Burgos que enguany jugava a Divisió d’Honor Plata i han disputat les fases d’ascens a la lliga Asobal, fitxa per la temporada 2021/22 amb l’equip balear Handbol Eivissa. 
 
El jugador format al Club Handbol Parets ha fitxat per l’Handbol Eivissa la pròxima temporada, el paretà ha jugat les fases d’ascens a la lliga Asobal amb l’equip San Pablo de Burgos i van aconseguir la plaça de divisió d’honor Plata la temporada anterior. Rodríguez, ha realitzar la seva vida esportiva al Club Handbol Parets, BM La Roca, Handbol Sant Quirze i San Pablo de Burgos. 
Javi Rodriguez juga a la posició de lateral i destaca per la seva explosivat i efectivitat en el sistema ofensiu amb 144 gols. 
 
L’Handbol Eivissa confia amb el paretà per lluitar a la categoria de divisió d’honor plata. Rodriguez comenta “Estic molt content de poder viure aquesta experiència amb l’handbol Eivissa i estic molt motivat per aquesta etapa on podré créixer i aconseguir experiència com a jugador, també vull agrair la confiança amb el San Pablo de Burgos”
 
Et desitgem molta sort i èxits en aquest nou camí!