Tornar

Èxit de la segona trobada escolar d’handbol a Parets

La segona edició de la trobada escolar de minihandbol que organitza el Club Handbol Parets reuneix una seixantena de nens i nens de les escoles del municipi. 
 
Diumenge 8 de gener, el Club Handbol Parets ha organitzat la segona edició de la trobada escolar de minihandbol al pavelló Joaquim Rodríguez, una jornada que s’ha iniciat a les 9h del matí i ha reunit a una seixantena de nens i nenes del municipi que han volgut conèixer i gaudir del nostre esport. 
 
En el torneig s’han disputat una desena de partits de minihandbol, on el més important era conèixer i gaudir de l’esport fent noves amistats amb participants d’altres escoles, també s’ha dut a terme diferents activitats per tal d’aprendre conceptes bàsics. 
Tots els participants han rebut una samarreta commemorativa de la jornada, un esmorzar saludable i dret de participar al sorteig del col·laboradors.
 
En aquesta edició hem tingut la presencia del jugador paretà, Javi Rodriguez, que milita a la divisió d’honor plata a l’Handbol Eivissa, acompanyat dels jugadors del primer equip, infantils i cadets, els entrenadors de l’entitat i membres de la junta directiva que han volgut participar en primera persona amb els més petits. 
 
La propera edició de la trobada escolar se celebrarà abans de finalitzar la temporada d’enguany.
 
Volem agrair a supermercat Superservis Parets, Idilia Foods i Marina Vicens per col·laborar en aquestes jornades lúdiques d’handbol.

Veure fotografies de la jornada