Tornar

Estrenem canal de YouTube

El Club Handbol Parets estrena canal de YouTube, on es publicarà contingut audiovisual de l'entitat i es retransmetran tots els partits de la temporada 2021/22.
 
L'Handbol Parets ha creat un canal de YouTube per compartir material audiovisual amb els seus jugadors i simpatitzants de l'entitat, el Club ha anunciat que retransmetrà els partits de la temporada 2021/22, l'entitat ha demanat als socis, jugadors, pares i audiència de l'handbol parets que és subscrivint en aquesta plataforma.
 
El primer vídeo que s'ha publicat en el canal correspon a un vídeo de felicitació per l'equip aleví masculí on s'ha proclamat campió de lliga, en el vídeo apareixen jugadors d'elit i entrenadors com ara, Òscar Gutiérrez, Nacho Biosca, Isidoro Martínez, Nico Mindeguia, Soraya Garcia, David Fernández, Jèssica Alonso i una felicitació conjunta de les "Guerreras" concentrades a Andorra per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio.
 
Recordem que l'entitat també ha creat un canal de Telegram, per rebre totes les notícies d'interès, una nova pàgina de Facebook, Twitter, i ha actualitzat el contingut d'Instagram, a més de crear la nova pàgina web del Club, www.handbolparets.cat
 
Podeu conèixer el nostre canal de YouTube aquí, recordeu subscriu-vos i activar les notificacions.