Tornar

El primer equip comença els entrenaments

El sènior A masculí ha començat els entrenaments de preparació per la temporada 2021/2022
 
El primer equip dirigit per José Manuel Herrero ja ha començat els entrenaments per preparar la nova temporada al Pavelló Municipal de Parets del Vallès, la pretemporada tindrà una durada de quatre setmanes on l'equip paretà treballarà la preparació física i els conceptes tàctics per fer front la temporada.
 
L'equip paretà realitzarà quatre sessions d'entrenament aquesta setmana, la propera cinc sessions i la següent realitzarà set, ja que viatjaran a Andorra per entrenar amb alçada.
 
L'entrenador, José Herrero, comptarà amb la plantilla de la temporada passada, un grup molt cohesionat que combina joventut amb experiència, a més, s'incorporació del paretà Kike Solà, que la temporada anterior jugava a l'Handbol La Salle Montcada.
 
Els paretans disputaran partits amistosos el dia 5 de setembre, 17 de setembre i el dia 26 per posar en practica els conceptes tàctics abans de l'inici de la competició al mes d'octubre contra l'Handbol Banyoles.
 
José Herrero declarà a Rap107 que té moltes ganes i es troba il·lusionat per tornar a casa, també comenta que els jugadors estan predisposats a realitzar una bona temporada i tenen moltes ganes de treballar.