Tornar

El paretà Sergio Alonso una temporada més a l'Handbol Onda

Sergio Alonso seguirà una temporada més a càrrec del primer Equip femení en la primera nacional de l'Handbol Onda de Castelló, a més agafarà les regnes del cadet femení d'autonòmica.

El paretà, Sergio Alonso, continuarà una temporada més a l'Handbol Onda de Castelló amb el primer equip femení de primera nacional.
Alonso explica que "el projecte actual és continuista i la feina d'aquesta temporada és molt bona, han disputat la fase d'ascens durant la temporada 2020/21 amb un equip molt jove on s'han classificat cinquenes de la comunitat", el paretà comenta que l'objectiu de la pròxima temporada és continuar amb el grup de treball i reforçar l'equip amb jugadores de l'equip juvenil per tal de buscar l'ascens a la categoria de divisió d'honor plata.

A més, Alonso, dirigirà l'equip cadet femení on la temporada anterior es van proclamar subcampiones d'Espanya i es marca l'objectiu de continuar amb la línia de treball per continuar fent créixer els equips femenins d'autonòmica i potenciar l'handbol en les categories masculines com a director esportiu.