Tornar

El millor partit del Benjamí fins al moment.

Aquest dissabte 2 de desembre, el benjamí moreno disputava el seu cinquè partit a casa del Vic.
El partit va començar amb una primera part molt fluixa, però l'equip va anar millorant durant les següents parts.

A la segona part van millorar moltíssim el resultat i la manera de jugar, passant del 9 -3 de la primera a un molt apretat 7-6 i perdent només per culpa d'un parell de desconnexions.
La tercera part va ser encara millor, arribant a anar per davant en el marcador molta estona. Al final la part va acabar en empat, però es van fer mèrits de sobra per guanyar-la.
L'última part va ser molt semblant a la tercera. Ens vam mantenir per sobre al marcador durant els deu primers minuts, però algunes pèrdues de pilota al final de la part van fer que el Vic pogués remuntar.

Cal destacar la gran millora de l'equip, es nota que cada cop entenen més el mini handbol.