Tornar

El club presenta els equips de la temporada 2022-2023

El Club Handbol Parets va presentar dissabte 19 de novembre els seus vuit equips en competició i els infants que practiquen el nostre esport a les escoles del municipi.

L'Handbol Parets va realitzar dissabte a la tarda la presentació dels diferents equips del club i als infants que practiquen l'handbol a les escoles de Parets com a activitat extraescolar, en total 120 jugadors formen part de la família durant la temporada 2022 – 2023, una xifra que dia rere dia va creixent de mica en mica amb la companya de promoció de l'handbol a l'escola.

L'acte dirigit per l'àrea social de l'entitat i amb la participació del grup musical, el pequeño observatorio, grup que va posar música a l'himne de la nostra entitat, van dinamitzar la presentació dels diferents jugadors i l'equip tècnic.

Durant l'esdeveniment va haver un reconeixement a Ivan Garcés, exjugador de l'entitat, que malauradament ens ha deixat durant aquesta temporada, amics i familiars van mostrar la seva samarreta de joc.

Volem agrair als socis i patrocinadors, Stadesport, Leo Boeck, Autoescola Sanglas, CristalDoor, Tallers Joan Oller, Bar 20pk, Vallès Clinic i McDonald's Parets juntament amb els col·laboradors BDir Parets per fer front a les despeses de l'entitat, ja que el seu suport és essencial per poder continuar la nostra tasca esportiva de formar esportistes amb valors que arrelin el seu creixement personal.

Seguidament, es va disputar el partit del primer equip contra el líder de la competició, Cooperativa Sant Boi, on va ser un partit disputat en tot moment on l'equip visitant va superar els paretans en els últims sis segons del partit amb un gol de diferència, l'electrònic reflectia un resultat final de 29-30.