Tornar

El Club Handbol Parets s’adhereix a la campanya de recollida de roba, aliments i medicaments per fer-ho arribar a Ucraïna

El Club Handbol Parets s’adhereix a la campanya de recollida de roba, aliments i medicaments de l’Ajuntament de Parets per fer-ho arribar a Ucraïna.

Es podran deixar medicaments, aigua oxigenada, cremes per cremades, tovalloletes humides, guants de goma, raspalls de dents, sabó..., aliments com ara fruits secs, galetes, menjar en llauna (no envasos de vidre) ... i roba d'abric i bolquers per a infants, entre d'altres.

El punt de recollida del Club serà els dimarts i dijous de 18h a 19h30 a les noves Oficines del Club al Pavelló Municipal de Parets.

Aquests subministraments s’entregaran a Protecció Civil que s’encarregara de fer-ho arribar al consultat ucraïnes de Barcelona.

Des d'aquest dijous, 3 de març, es posarà a la disposició de la ciutadania, de dilluns a divendres, els següents equipaments municipals com a punt de recollida: 

L'Ajuntament, l'edifici de Lluís Companys, 19, i l'SLOP (Serveis Municipals La Volta). Tots aquests equipaments de 9 a 14 h.

Cal Jardiner, i el Casal de Can Butjosa, de 16 a 21 h.