Tornar

El Club Handbol Parets campió del Memorial Francesc Clos

Aquest dissabte Parets ha viscut el Memorial Francesc Clos de categoria sènior on els paretans han sumat dos punts contra l'Handbol Sant Llorenç (27-24).

El Pavelló municipal de Parets s'ha celebrat el Memorial Francesc Clos on han participat el cadet masculí i el primer equip contra els seus respectius rivals de la lliga regular.

L'equip sènior ha derrotat a l'equip de Sant Feliu de Llobregat amb un enfrontament on els paretans els hi ha faltat entrar en la dinàmica de joc en els primers 20 minuts de la primera part, tot i així els paretans sempre han anat per davant del marcador. En el segon període les bones actuacions ofensives i defensives i les bones actuacions del porter hi han permès realitzar contraatacs i allunyar-se del lluminós i sumar dos punts a la classificació general i mantenir el lideratge de 1a Catalana. El trofeu a millor jugador del partit ha sigut entregat a Raül Ontanilla.

Per altra banda, l'equip cadet s'ha endut el trofeu de subcampió contra l'handbol Vilamajor, cal destacar el jugador paretà, Èric Pérez.

A l'acte hi ha assistit familiar de Francesc Clos, el regidor d'Esports Alejandro Villena i la regidora O'hara Valdivia, Joan Martorell del Grup Municipal Ara Parets Esquerra Republicana – AM i membres de la Junta directiva del Club Handbol Parets.