Tornar

El cadet femení, suma 1 punt a Les Franqueses

El cadet femení de l'Handbol Parets s'ha desplaçat aquest cap de setmana per disputar el partit corresponent a la fase única del F de primera catalana, contra l'equip AEH Les Franqueses, obtenint un resultat final d'empat a 28.

L'equip femení de Parets s'ha desplaçat per jugar-se la segona posició de la classificació del seu grup, amb un rival que disposava de tres jugadores de la selecció catalana, fet que va propiciar que les paretanes sortint més motivades al terreny de joc.
A la meitat del primer temps van sorgir les dificultats amb la lesió de la paretana, Ainhoa, amb una tendinitis a un dit, i la desqualificació de la portera paretana, Natàlia, per una acció del joc. Així i tot, el final de la primera part va acabar amb empat (14:14).

En el segon període, tenint en compte que l'equip paretà només tenia una portera i pocs canvis, es preveia un segon temps complicat.

El marcador es va decantar per l'equip local, però les paretanes van reaccionar i van treure el seu orgull i coratge per arribar als últims quaranta segons amb un gol d'avantatge en el lluminós. Els nervis, i el cansament van ser presents en l'última jugada del partit que van afavorir al resultat final (28:28).

Cal destacar l'actitud de les jugades que en cap moment van abaixar els braços i van creure en la victòria.