Tornar

Continuem sumant amb l'infantil femení

Aquest cap de setmana de Sant Jordi les nostres paretanes s'han enfrontat a l'equip rival que va tot just per sobre d'elles a la taula classificatòria, el Vilanova i la Geltrú. Un partit intens, ple d'emocions, amb una grada
arrebossar i una afició de por.

El partit va començar amb un ambient tens i unes ganes boges de demostrar una vegada més de què són capaces.

Tot just començar, el marcador ja anava en contra nostre, però una diferència que les paretanes van saber remuntar ràpidament fins a igualar el resultat.

Quan el marcador va xiular la mitja part aquest mostraba 8 - 7, una victòria encara inacabada del parets. Raó suficient per portar el partit a un nivell més alt.

La segona part va ser un marcador igualat en tot moment fins als últims minuts, on vam aconseguir posar-nos per sobre d'elles. Segons abans de xiular final, ens van igualar, sense temps per poder desempatar el resultat. Així acabant amb un marcador de 15 - 15.

Una victòria més pel nostre infantil femení, sumant un punt i demostrant una vegada