Tornar

Cap de setmana d’emocions al Memorial Eduard Serra

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Memorial Eduard Serra al pavelló de Parets, un cap de setmana ple d'handbol que ha servit per preparar la temporada en totes les categories del Club. Els equips participants van viure emocionants enfrontaments.
 
En la categoria infantil femenina, l'equip es va enfrontar a Argentona, guanyant el trofeu l'equip visitant. L'equip infantil masculí va jugar contra un equip internacional, Andorra, amb victòria andorrana. A la categoria cadet, també es van enfrontar a Andorra, però aquest cop els paretans van aconseguir la victòria.
 
L'equip sènior B va disputar un partit contra Cerdanyola, però l'equip visitant va assolir la victòria. A la categoria sènior, el primer equip es va enfrontar al juvenil del FC Barcelona, amb una victòria per als blaugrana. A més, es va jugar l'altra semifinal entre Sant Joan Despí i La Salle Bonanova, amb la victòria de l'equip de Sant Joan Despí.
 
Diumenge, el juvenil es va enfrontar al cadet B del FC Barcelona, amb una altra victòria per als blaugrana. La fase final del torneig sènior es va disputar pel tercer i quart lloc, l'Handbol Parets contra La Salle Bonanova, amb victòria per a l'equip barceloní. La gran final del torneig va enfrontar el Barça juvenil contra Sant Joan Despí, amb una victòria categòrica de l'equip blaugrana per 27-33.
 
Eduard Serra, una figura destacada al Club Handbol Parets, va dedicar quaranta-dos anys com a secretari del club. El seu llegat perdura en el club a través dels seus nets i el seu fill, Joan Serra. Va ser honorat com el millor dirigent de Catalunya i reconegut com a paretà il·lustre per l'Ajuntament de Parets, deixant una empremta en la història de Parets del Vallès.
 
El torneig va comptar amb la representació de la família Serra i membres de consistori. El llegat de la família Serra va ser evident a través de la participació dels seus membres, com els nets, el fill i les seves filles, que van contribuir al club. A més, la presència dels representants de l'ajuntament va demostrar el suport i la importància d'aquest esdeveniment esportiu en l'àmbit local. L'Handbol paretà es va reunir per celebrar aquest torneig i homenatjar la figura d'Eduard Serra.

Fotos del Memorial