Tornar

Bm Granollers Pol Valera 9 - Aleví Serra 7

Els primers classificats es medien al pavelló de Granollers, en un partit que preveiem d'alta intensitat.
Un inici de partit molt igualat ens va portar a guanyar d'un sol gol la primera part, tot i que el Granollers va fer un últim llançament al pal en la darrera ocasió, amb el temps ja exhaurit.

La segona part també va ser molt igualada i en gran part dominada per al Bm Granollers, tot i que en els últims segons vam poder empatar per finalitzar amb un empat a 11, un partit molt igualat en tots els aspectes i que demostrava perquè els dos equips lideren la lliga.

A la tercera part, un Granollers molt més motivat i millor físicament que els nostres, que van acusar el cansament dels dos primeres períodes, va ser clarament superior en tots els aspectes del joc, amb una bona defensa que se'ns va entrebesar i que va permetre a l'equip contrari marxar al marcador a base de contres i no deixant que entréssim al partit.

L'última part decidia el partit i els nostres havien sortit del partit a la tercera part, sent novament superats amb claredat per al Granollers i fent que s'emportessin merescudament la victòria.

L'equip ha de continuar treballant, ja que en aquest alliga tot rival és perillós, i la motivació i les ganes marquen les diferències. Primera derrota de la temporada, que ens ha de servir per ser més fort i reforçar les nostres ganes i ambició per millorar a cada entrenament i partit.
De la derrota aprenem i felicitem a tots els jugadors, per al gran partit que ens van oferir.