Tornar

9ª jornada; baixes, mocs i ... una “troballa”?

Després del super pont de desembre, 15 dies sense competir i nomes un entrenament la darrera setmana, l’equip ha arribat molt justet d’efectius i forma al partit d’aquest fred mati de desembre. A la plantilla que ja es curta hem d’afegir dues baixes i fins a 4 jugadors constipats i amb problemes per respirar...la cosa no pintava gens be i hem començat freds i aturats encaixant un 2: 5 en els primers minuts de partit.

L’atac se’ns ha travessat però la defensa funcionava i la porteria ha estat fonamental per remuntar fins al 5 : 5 i mantenir un resultat controlat però curt. Sort que hem retrobat el Joan-Porter de la etapa aleví, que amb 15 aturades a la primera part ha aguantat l’equip, 11 : 10, amb quatre gols d’en Victor.

La segona part ha començat amb els nostres ja cansats i buscant aire però mes centrats, i amb l’ajut dels alevins (bones defenses, gols i sempre la millor actitud) hem anat augmentant les distancies al marcador. Hem afinat el nostre atac mantenint el mateix nivell defensiu i en Joan ha continuat aturant tot el que li tiraven, traient del partit al millor jugador del contrari que ja no sabia on llançar. 13 aturades a la segona part per un total de 28 de 52, un 54% d’eficàcia que ha estat un mur insuperable.

Avui no teníem els gols d’en Joan a l’extrem però a la segona part l’Axel i en Roger ho han compensat amb 5 dianes cadascú. Golejadors altre cop molt repartits: Axel(8), Victor(6), Dani(5), Roger(5), Joel S.(2), Edgar(2) i el primer gol de la temporada de l’Eric(1).

La setmana vinent toca matinar!, dissabte a les 09:45 en darrer partit d’aquesta fase contra el Santa Maria de Palautordera. Un partit sense res més en joc que la possibilitat de demostrar que aquest any els nostres es mereixerien estar amb els millors de grup...