Tornar

8ª jornada, recuperant sensacions i bon joc.

Segona volta amb el St. Esteve de Palautordera a casa, segona victòria ben treballada en un partit intens i lluitat després del desgavell de la darrera setmana (32:27)

Avui podem dir que em vist jugar els nostres nois com un equip, amb menys individualitats i molta mes intensitat, ajuts i joc col·laboratiu. Aquesta era la consigna de la setmana, recuperar el joc en equip i competir altre cop al nivell de partits anteriors per fer oblidar la mala imatge del partit amb l’Esplugues.

En Jorge ha plantejat el partit com una carrera de fons per cansar l’equip titular del St Esteve i portar-los allà on nosaltres som forts! Els nostres estan acostumats a jugar molt minuts i el nostre rendiment no baixa encara que estiguem cansats (paretanoooos!)

En una bona primera part amb bona defensa d’anticipació hem aconseguit anar sempre per davant tot i que el St Esteve ha jugat amb un sorprenent 4-2 en atac sense pivot que hem pogut anular a base de cames i fins a 10 pilotes recuperades (4 d’en Victor, 3 d’en Joan) per acabar 18:5.

A la segona part hem sortit concentrats i al minut 10 portàvem un avantatge de 8 gols i ens hem pensat que ja estava tot fet, però el St Esteve a reaccionat gràcies a les nostres errades i precipitació s’han posat a només dos gols; però un temps mort “a temps” ha tornat les coses al seu lloc i hem acabat amb tranquil·litat 32:27.

El gols han estat altre cop molt repartits, fins a 8 jugadors han marcat gols, Joan(7), Joel(6), Axel(6), DANI(5), Roger(4), Victor(2), Edgar(1) i Raul(1), que tornava d’una lesió, i hem de destacar també les 9 aturades de l’Unai, 6 a la segona part.

Ara tenim 15 dies sense partits i caldrà recuperar forces pel proper partit a casa amb el CHE Vendrell.