Tornar

6ª jornada, segona volta: primer examen aprovat amb nota!!!

Aquest matí de diumenge hem jugat el primer partit de la segona volta enfront del Laietà Argentona que ens va apallissar a domicili fa només dos mesos i els nostres han fet un gran partit cedint per nomes 4 gols, 20 menys que a la anada (29:33)

L’Argentona te una plantilla llarga i equilibrada amb molts jugadors que la darrera temporada van fer top-4 de Catalunya a la categoria aleví i es notava la tensió al vestuari, però avui tornàvem a tenir en Jorge a la banqueta i els nois han sortit motivats i amb la llissó ben apressa per afrontar un partit complicat davant d’un rival ràpid i potent que aquest any ha jugat les fases de lliga catalana.

Tot i fer una gran defensa, tancant espais i donant ajudes, hem perdut massa pilotes i l’Argentona ha estat mes encertat de cara a porteria emportant-se la primera part amb una diferencia de 7 gols que no reflecteix la diferencia real al camp (12:19).

La segona part hem sortit mes agressius en defensa i mes encertats en atac, però no aconseguíem reduir la renda de 7 gols i al minut 15 continuàvem 7 a baix. A partir d’aquest moment, s’ha cist que els nostres, tot i ser una plantilla curta (encara mes amb la baixa d’en Raul Bosch), saben aguantar i son capaços de jugar cansats sense que es noti una davallada que els rivals si acusen. En una bona apretada final hem arribat a estar nomes 3 a baix, acabant amb un resultat molt digne (29:33) tot i patir fins a 5 exclusions, algunes no massa clares.

L’equip comença a entendre el que el mister els hi demana i continuen millorant en intensitat, concentració i això que tenim els Paretanos que no es pot explicar però que es evident veient el sentiment i suport de les grades a tots els partits dels equips del CLUB!!

Avui han marcat fins a 7 jugadors, Axel (7), Roger (4), Victor (4), Joel i Joan Sarroca (6 i 6), Joel Moratel (1) i Edgard (1), i es una molt bona noticia perquè una plantilla on tots els jugadors poden fer gol es mes competitiva i difícil de defensar.

La propera setmana tornem a jugar diumenge a casa de l’Esplugues, un rival directe que vam tenir a l’abast encara que al final ens va marxar el resultat...esperem seguir millorant.