Tornar

El femení finalitza la temporada pendent del resultat dels seus rivals

El cadet femení ha jugat aquest cap de setmana l'últim partit corresponent a la fase única del grup F de primera catalana, contra l'equip Handbol Sant Esteve de Palautordera obtenint un resultat final de 21:31.

L'equip femení de parets tenia un partit complicat per a mantenir-se en la segona posició del grup, contra un rival que ha guanyat tots els partits, les complicacions ocasionades per les dues baixes de l'equip com la seva lateral i la seva portera, només podia comptar amb un sol canvi, el partit va ser dominat en tot moment per l'equip de Palautordera.

Les paretanes van aguantar contra l'equip rival fins al minut vint de la segona part, perdent de 3 gols fins que el cansament es va apoderar d'elles, moment en què l'Handbol Palautordera va aprofitar per a distanciar-se i deixar el marcador amb un resultat final de 31:21.

El partit ens ha servit per a practicar noves jugades ofensives. A l'espera del partit de la setmana vinent que ha de disputar l'Handbol Cardedeu contra l'Handbol Palautordera per a saber la classificació final de la taula.

Cal destacar que l'equip ha donat el màxim de si. Tanquem la temporada la setmana vinent amb un amistós contra l'Handbol Ripollet.