Tornar

L’infantil tanca la temporada amb victòria

L'infantil ha jugat aquest cap de setmana l'últim partit de la Lliga regular de segona catalana, contra l'equip de Santa Maria de Palautordera, amb victòria per 26 a 29.

L'equip infantil de parets, tenia un partit difícil, marcat per baixes importants.

Tot i començar el partit espès en atac i en defensa, els primers vint minuts van ser dels més igualats amb continus gols dels dos equips. Finalitzar el primer període el lluminós mostrava 16-14.

La segona part va brillar una bona defensa i un molt bon atac del Parets, que reflectia un 19:19 al marcador. Al final unes aturades de Joel Pérez i les bones actuacions ofensives d'Àlex Sanz i Àlex López, va fer agafar una renda de 2 gols i guanyar el partit per 26:29.

Destacar la bona temporada de l'Infantil on només s'ha perdut un partit.